Το 2024 , μας βρίσκει με πλήρως ανεπτυγμένη τη λύση των Multi-unit abutment από την Dynamic Abutment Solutions. Ευθέα και κεκλιμένα, με ποικιλία σε διαβλεννογόνια ύψη και κυρίως πλεονεκτήματα που στηρίζονται στην πρωτότυπη σχεδίασή τους.

straight MU             1

                                                                                                                                                             Πλεονεκτήματα σχεδίασης

  1. Διάμετρος προσθετικής πλατφόρμας 4,1 χιλ. Στενότερη από τα περισσότερα multi-unit της αγοράς, προσφέρει κέρδος σε προσθετικό χώρο!
  2. Τα ευθέα έχουν επιλογές σε διαβλεννογόνια ύψη από 1 ως και 4 χιλιοστά. Τα κεκλιμένα έχουν κλίση 20 μοιρών και διαβλεννογόνια ύψη από 1,5 ως και 4,5 χιλιοστά
  3. Δυνατότητα για κατασκευή μεμονωμένων στεφανών επί των Multi-unit abutment από την Dynamic Abutment Solutions. Δυνατότητα για εφαρμογή του πρωτοκόλλου one-time abutment!
  4. Σύγχρονο, κοίλο σχήμα (concave) στο διαβλεννογόνιο τμήμα του για σωστή υποδοχή των μαλακών ιστών.
  5. Ενιαία σχήμα επιφάνειας έδρασης για την προσθετική που δεν διακόπτεται από τον αυλό εισόδου της βίδας, όπως συμβαίνει στα περισσότερα κεκλιμένα multi-unit της αγοράς2
  6. Βίδα με διάμετρο σπειρώματος 2 χιλιοστών που την καθιστά πολύ πιο ανθεκτική από άλλες προσθετικές βίδες επί multi-unit στην αγορά.
  7. Πλήρης ψηφιακή υποστήριξη για σάρωση, ενδοστοματικά ή στο εργαστήριο και για την σχεδίαση προσθετικών εργασιών
  8. Πλήρης ψηφιακή υποστήριξη στο λογισμικό exoplan για την κατασκευή χειρουργικών οδηγών. Προγραμματίστε τα εμφυτεύματά σας βλέποντας τη θέση τους ταυτόχρονα με αυτή των multi-unit σας!

 

 

 

Τα Multi-unit abutment της Dynamic Abutment Solutions είναι διαθέσιμα για πολλές εταιρείες όπως:

MIS, Straumann, Astra, Dentsply, Nobel, Biohorizons, AlphaBio, Paltop, Dentium, Osstem, Megagen κλπ.

Πλήρης συμβατότητα με τα εμφυτεύματά μας, της NeoBiotech.